Hoe werkt het koffiezet apparaat?
In de villa staat een Cafitesse koffiemachine van Douwe Egberts waarmee u gemakkelijk, razendsnel en super eenvoudig een kop koffie kunt zetten in een kort tijdsbestek. Ook kan er gemakkelijk heet water worden getapt voor en kop thee. De koffie wordt gezet van Cafitesse liquid wat al in de automaat zit. U hoeft dus zelf geen boodschappen te doen voor deze koffiemachine.

Zijn er bed-, bad- en keukenlinnen aanwezig?
Ja, er zijn keukenlinnen aanwezig. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en voor iedereen ligt er een baddoek op het bed. Op het toilet hangen ook handdoekjes.

Hoe werkt de hottub?
De hottub die wij hebben is een houtgestookte hottub. Dat is eigenlijk een bad voor buiten waar het water verwarmd wordt door middel van een houtgestookte kachel.

Is er hout aanwezig?
Er is een rek met hout aanwezig in de villa dat kan worden gebruikt om bijvoorbeeld de hottub te verwarmen of de buitenkachel aan te maken. Dit hout kan ook gebruikt worden om te barbecueën op de vuurschaal met grillring. Zodra al het hout op is, kunt u meer hout bijkopen.

Is er gas aanwezig voor de barbeque?
Ja, er is gas aanwezig.

Vanaf hoelaat kunnen we inchecken?
De inchecktijd is rond 16:00 uur. Als u eventueel uw bagage al eerder wilt brengen, is dat mogelijk. Doe ons even een bericht/belletje.

Kunnen we een elektrische auto opladen?
Het opladen van een elektrische auto is mogelijk, maar alleen in overleg en tegen betaling.