Het grote genieten begint al wanneer je de bestemmingslaan oprijdt, om je heen zie je weilanden met grazende koeien en bloeiende akkerranden. De villa heeft een eigen oprit met 3 ruime parkeerplaatsen en een voortuin met fruitbomen.

De villa is in 2018 volledig gerenoveerd en na hedendaagse maatstaven uitgerust en ingericht. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Elke slaapkamer beschikt over een tweepersoons boxspring en is uitgerust met elektrisch(e) rolluik(en) die zorgen voor een heerlijk ongestoorde nachtrust. In de masterbedroom is er naast de boxspring een luxe slaapbank die plaats biedt aan 2 personen (1.80 x 2.20 meter). De 4e slaapkamer bevindt zich op de begane grond en dit maakt, in combinatie met de badkamer op de begane grond, het vakantiehuis ook geschikt voor minder valide gasten.

Op koudere dagen kunt u genieten van het comfort van vloerverwarming (op de gehele begane grond) en de gasgestookte sfeerkachel waarvan u, zowel vanuit de woonkamer als de woonkeuken, kunt genieten. De ruime bank biedt plaats aan iedereen zodat u samen gezellig tv kunt kijken of ouderwets een bordspelletje kunt spelen. Vanuit het knusse vensterbankzitje geniet u van het uitzicht op de achtertuin en komt u helemaal tot rust met uw favoriete boek of tv-programma. Op de begane grond bevindt zich verder een aparte toiletruimte en daarnaast een badkamer met regendouche en geïntegreerde sauna.

Ook in de ruime tuin is het heerlijk vertoeven. Vind ontspanning in de hout gestookte hottub of op de schommelbank. Door het weidse uitzicht met daarin grazende koeien, reeën en rondhuppelende konijntjes kunt u heerlijk tot rust komen. Genieten van de zon, of juist de schaduw? Geen enkel probleem, het ruime overdekte terras zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Het fijne samenzijn is natuurlijk pas echt compleet met een gezellige barbecue.

Het is mogelijk om een aantal (elektrische) fietsen te huren bij ons. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. 


Woonkamer

Woonkeuken

Tuin

Badkamer begane grond

Toilet begane grond

Badkamer 1e verdieping

Slaapkamer 1

Slaapkamer 2

Slaapkamer 3

Slaapkamer 4